Tacos Baja Fish
Baja Fish Tacos este o rețetă mexicană care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 895 de calorii , 40 g de proteine și 38 g de grăsime per porție. Pentru 5,95 USD per porție , această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 15 fani. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți salsa, pudră de chili, tortilla de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 89% , ceea ce este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Molee ușor de pește (tocană de pește în stil indian de sud cu nucă de cocos) , tacos de pește cu coriandru și lămâie și tacos de pește cu crustă de porumb cu sos de jalapeno-lim și fasole neagră picant .
Instrucțiuni
Încălziți aproximativ 3 inci ulei vegetal într-o oală medie la foc mediu-mic până când un termometru pentru prăjire înregistrează 375 de grade F. Între timp, aruncați varza, coriandru, sucul de lămâie, mierea și maioneza într-un castron. Asezonați salata cu sare.
Încălziți tortilla într-o tigaie la foc mediu-mic sau înfășurați într-o cârpă umedă și puneți la microunde 25 de secunde. Înfășurați într-un prosop pentru a se menține cald.
Amestecați făina, pudra de chili, sare și piper, după gust, într-un castron puțin adânc. Prăjiți peștele în amestecul de făină, apoi prăjiți în loturi până când devine auriu și tocmai fiert, 2 până la 3 minute.
Transferați cu o lingură cu fantă pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Asezonați cu sare.
Tăiați în jumătate, sâmburele și feliați avocado. Umpleți tortilla cu pește, avocado, salată și salsa.
Serviți cu felii de lime.
Fotografie de Antonis Achilleos