Tacos Baja Fish

Tacos Baja Fish
Baja Fish Tacos este o rețetă mexicană care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 895 de calorii , 40 g de proteine și 38 g de grăsime per porție. Pentru 5,95 USD per porție , această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 15 fani. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți salsa, pudră de chili, tortilla de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 89% , ceea ce este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Molee ușor de pește (tocană de pește în stil indian de sud cu nucă de cocos) , tacos de pește cu coriandru și lămâie și tacos de pește cu crustă de porumb cu sos de jalapeno-lim și fasole neagră picant .

Instrucțiuni

1
Încălziți aproximativ 3 inci ulei vegetal într-o oală medie la foc mediu-mic până când un termometru pentru prăjire înregistrează 375 de grade F. Între timp, aruncați varza, coriandru, sucul de lămâie, mierea și maioneza într-un castron. Asezonați salata cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Încălziți tortilla într-o tigaie la foc mediu-mic sau înfășurați într-o cârpă umedă și puneți la microunde 25 de secunde. Înfășurați într-un prosop pentru a se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Amestecați făina, pudra de chili, sare și piper, după gust, într-un castron puțin adânc. Prăjiți peștele în amestecul de făină, apoi prăjiți în loturi până când devine auriu și tocmai fiert, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Transferați cu o lingură cu fantă pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Asezonați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Tăiați în jumătate, sâmburele și feliați avocado. Umpleți tortilla cu pește, avocado, salată și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Dientes De AjoDientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Serviți cu felii de lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
7
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista