Taco Coace
Taco coace este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 284 calorii, 22g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Dacă aveți la îndemână amestec, porumb cu miez, amestec de condimente taco și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 368 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Încercați Taco Coace, Taco Coace, și Taco Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 buc. Ungeți tava dreptunghiulară, 13x9x2 inci.
Gatiti carnea de vita macinata si ceapa in tigaie de 10 inci, amestecand frecvent, pana cand carnea de vita se rumeneste; scurgere. Se amestecă amestecul de condimente uscate, sosul de roșii și porumbul. Lingură în tigaie; se presara cu branza. Se amestecă amestecul Bisquick, laptele și ouăle până se omogenizează.
Se toarnă peste amestecul de vită.
Coaceți aproximativ 35 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește cu 10 minute înainte de tăiere.
Se servește cu ingredientele rămase.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.