Tabouli Cuscus Israelian
Cuscusul israelian Tabouli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 4 și costă $1.93 pe portie. O porție conține 276 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, uleiul de măsline, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este mare. Încercați Cuscus de culoare Roz (cuscus israelian cu sfeclă și nuci), Sparanghel De Cuscus Tabouli, și tabouli cu cuscus de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o cratiță de dimensiuni medii cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Adăugați cuscusul și gătiți până la al dente, 7 până la 8 minute.
Scurgeți cuscusul și lăsați-l deoparte să se răcească. Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie și coaja cu uleiul de măsline pentru a face o vinetă. Condimentează cu sare și piper după gust.
Într-un castron mare de servire, amestecați cuscusul, pătrunjelul, cilantro, menta, roșiile și scallions. Aruncați cu vinetă și condimentați după gust. Lăsați-l să stea cel puțin o jumătate de oră, astfel încât aromele să se poată căsători.