Celebration Antipasto este un hor d ' oeuvre care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 31 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, morcovi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 40%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sărbătoarea Antipasto, Salată de antipasto cuscus cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto, și Celebration Granola.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați legumele și măslinele, dacă doriți. Într-un castron mic, amestecați uleiul, oțetul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Legume
Oțet
Măsline
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se toarnă peste legume și se aruncă. Se răcește timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
3
Se servește într-un castron căptușit cu salată verde cu o lingură cu fante.
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și arome de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe palat, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.