Sănătos și delicios: mazăre cu ochi negri în stil sudic cu slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sănătos și delicios: mazăre cu ochi negri în stil sudic cu slănină. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 155 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tabasco, frunze de dafin, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Mazăre Cu Ochi Negri În Stil Sudic, Mazăre Cu Ochi Negri Din Sud, și Salată de Paste din sud cu mazăre cu ochi negri.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte de a planifica să serviți acest fel de mâncare, puneți mazărea într-un castron, acoperiți cu apă cu cel puțin 2 inci și refrigerați. A doua zi, scurgeți bine înainte de utilizare.
Centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 275 buc.F.
Așezați slănina într-o oală mică din fontă sau cuptor olandez la foc mediu-mare și gătiți până când își face grăsimea, aproximativ 6 sau 7 minute.
Adăugați ceapa, usturoiul, oregano (sau condimentul Italian) și piperul negru și gătiți, amestecând, timp de 8 minute.
Adăugați mazărea scursă, frunzele de dafin, sarea și 6 căni de apă. Aduceți la foc mic, acoperiți și transferați la cuptor.
Se fierbe până când mazărea este fragedă, cel puțin 1 oră 15 minute. Se amestecă Tabasco, se presară pătrunjel și se servește.