Supă Vegetariană Sănătoasă De Dovleac

Supă Vegetariană Sănătoasă De Dovleac
Supa vegetariană sănătoasă de dovleac ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 135 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați stocul de legume, dovleacul, vinul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Legume Ușoare Sănătoase: [Vegetarian Și Fără Gluten], Ciuperci Sănătoase, Orzo Și Supă Elvețiană {Vegetarian} & Marathon Update, și 8 supă sănătoasă de dovleac s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.In un castron mare, aruncați bucățile mari de dovleac cu suficient ulei de semințe de struguri (aproximativ 1/4 cană) pentru a acoperi și a le pune pe o foaie de copt în cuptor.Prăjiți dovleacul până când este foarte fraged, aproximativ 15-20 de minute. Rece și reserve.In un vas mare de stoc, sotati ceapa, telina si usturoiul intr-o lingura de ulei de seminte de struguri timp de 5 minute.Deglazați cu vinul alb (sau bulionul de legume) și reduceți lichidul la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați dovleacul prăjit, bulionul de legume și plicul și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și gătiți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
3
Scoateți plicul și curățați supa într-un blender, robot de bucătărie sau cu un blender de imersie (baghetă).Reglați condimentul cu sare și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista