Supă Ușoară Cremoasă De Dovlecei

Supă Ușoară Cremoasă De Dovlecei
Supa de dovlecei ușor cremoasă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 98 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Supă Cremoasă De Dovlecei, Supă Cremoasă De Dovlecei, și Supă Cremoasă De Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați dovlecelul, apa, bulionul de pui, ceapa, slănina, usturoiul, sarea, piperul și busuiocul împreună într-o oală mare; aduceți la fierbere și gătiți până când dovlecelul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Turnați supa într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a pleca să se amestece. Puree în loturi până la neted. Se acoperă cu parmezan pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista