Supă Tom Yum Koong

Supă Tom Yum Koong
Reteta supa Tom Yum Koong este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă servește 6 și costă 1,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 64 calorii. 316 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Funcționează bine ca o supă accesibilă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ciuperci, creveți, frunze de tei kaffir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supă jamaicană-aromă de vită și dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, și Roman Holiday Soup-bucurați-vă de această supă italiană consistentă oricând pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați lămâia și tăiați-o în bucăți de mărime de chibrit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
1
Adăugați capetele și cojile de creveți în apă, apoi gătiți timp de 20 de minute. Stinge focul. Înmuiați capetele și cojile încă 20 de minute înainte de a le arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
ApăApă
2
Tăiați lămâia și tăiați-o în bucăți de mărime de chibrit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
3
Adăugați stoc, iarbă de lămâie, frunze de tei kaffir, galangal, chili padi, sos de pește, suc de lămâie, zahăr și pastă de chili într-o oală și aduceți la fierbere. După fierbere timp de 5 minute, adăugați creveți și ambele ciuperci. Gatiti inca 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei KaffirFrunze De Tei Kaffir
Pastă De ChiliPastă De Chili
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CiuperciCiuperci
GalangalGalangal
CrevețiCreveți
Ardei IuteArdei Iute
StocStoc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se ornează cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Quintan Essentia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista