Supă Tom Yum Koong

Reteta supa Tom Yum Koong este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă servește 6 și costă 1,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 64 calorii. 316 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Funcționează bine ca o supă accesibilă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ciuperci, creveți, frunze de tei kaffir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supă jamaicană-aromă de vită și dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, și Roman Holiday Soup-bucurați-vă de această supă italiană consistentă oricând pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați lămâia și tăiați-o în bucăți de mărime de chibrit.
Adăugați capetele și cojile de creveți în apă, apoi gătiți timp de 20 de minute. Stinge focul. Înmuiați capetele și cojile încă 20 de minute înainte de a le arunca.
Tăiați lămâia și tăiați-o în bucăți de mărime de chibrit.
Adăugați stoc, iarbă de lămâie, frunze de tei kaffir, galangal, chili padi, sos de pește, suc de lămâie, zahăr și pastă de chili într-o oală și aduceți la fierbere. După fierbere timp de 5 minute, adăugați creveți și ambele ciuperci. Gatiti inca 10 minute.
Se ornează cu frunze de coriandru.