Supă Thailandeză De Nucă De Cocos

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete asiatice, așa că încercați supa Thailandeză de nucă de cocos. Această rețetă face 4 porții cu 382 calorii, 29G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, lapte de cocos, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele de cocos conservat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Sănătoase Cu Var Cheie ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 117 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă Thailandeză De Nucă De Cocos, Supă Thailandeză De Nucă De Cocos, și Cea Mai Bună Supă Thailandeză De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 12 inci, încălziți puiul și bulionul până la fierbere. Gatiti la foc mediu aproximativ 20 de minute sau pana cand sucul de pui este limpede cand centrul celei mai groase parti este taiat (cel putin 74°).
Scoateți puiul din bulion pe farfurie. Măsurați 2 căni de bulion; se pune într-o cratiță de 3 litri. (Dacă este nevoie de mai mult lichid, adăugați apă.)
Folosiți 2 furculițe pentru a tăia puiul.
Adăugați la bulion în cratiță.
Adăugați lapte de cocos, ciuperci, coajă de tei, suc de lămâie, ghimbir, sos de pește și usturoi.
Se încălzește până la fierbere. Gatiti la foc mediu pana cand ciupercile sunt fragede, 15-20 de minute.
Scoateți supa de pe foc. Se amestecă busuiocul, coriandrul și ceapa verde.
Încingeți fiecare porție cu ardei roșu.