Supă Spaniolă De Năut De O Oră

Supă Spaniolă De Năut De O Oră
Rețeta supă spaniolă de năut de o oră este gata în aproximativ 1 oră și 17 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 6. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 324 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de escarole, apă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Rețete similare includ Supă Spaniolă De Năut, Supă spaniolă de năut și Chorizo, și Rețetă De Supă Spaniolă De Năut Și Chorizo.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală sub presiune de 6 litri la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
2
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adauga ceapa; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați usturoi și chorizo; saut 2 minute. Se amestecă 2 1/2 căni de apă, bulion, naut și frunze de dafin. Închideți capacul în siguranță; aduceți la presiune ridicată la foc mare. Reglați căldura la mediu sau la nivelul necesar pentru a menține presiunea ridicată; gatiti 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
NăutNăut
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
UsturoiUsturoi
BulionBulion
ApăApă
5
Scoateți de pe foc; eliberați presiunea prin orificiul de evacuare a aburului sau puneți aragazul sub apă curentă rece pentru a elibera presiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Scoateți capacul. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
7
Adăugați escarola și ingredientele rămase, amestecând doar până când escarola se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
8
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 17 m.
Porții6
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista