Supă Rapidă De Hamburger De Casă

Supă Rapidă De Hamburger De Casă
Rețeta rapidă, supa de Hamburger de casă ar putea satisface pofta americană în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 12 și costă 1,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 181 calorii. 97 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână cartofi, apă, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă De Hamburger Rapidă Și Ușoară, Rapid și ușor – supă de roșii de casă – nu există nimic ca supa fierbinte proaspătă de luat pentru o cină rapidă, și Sos Rapid De Hamburger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare la foc mediu-mare și amestecați carnea de vită măcinată. Gătiti până când carnea de vită este sfărâmicioasă, rumenită uniform și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
3
Se amestecă cartofii, morcovii, fasolea verde, porumbul, roșiile, sosul de roșii și apa. Aduceți supa la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De RoșiiSos De Roșii
Fasole VerdeFasole Verde
CartofiCartofi
TomateTomate
MorcovMorcov
ApăApă
PorumbPorumb
SupăSupă
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate22
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista