Supă Proaspătă De Roșii Cu Brânză La Grătar

Supă Proaspătă De Roșii Cu Brânză La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de roșii proaspete cu brânză la grătar. Această rețetă face 4 porții cu 402 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.26 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, smântână grea, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă de roșii la grătar cu crutoane de brânză la grătar (+Panini Press Giveaway de la Sargento!), Supă de roșii prăjită lent cu Ravioli de brânză și busuioc proaspăt, și Salată de ceapă dulce de porumb și roșii la grătar, cu sos proaspăt de busuioc și brânză albastră mărunțită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pureați roșiile sfărâmate într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți 1 1/2 linguri ulei de măsline într-o oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați usturoiul și jumătate din scallions și gătiți, amestecând, 2 minute. Creșteți căldura la mediu; strecurați roșiile curățate printr-o sită de plasă în oală. Se amestecă roșiile tocate, 1 cană de apă, smântâna, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Se aduce la foc mic și se gătește până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute; condimentează cu sare și piper. Aruncați restul de scallions cu brânzeturile; împărțiți jumătate din amestec între 2 felii de pâine. Se acoperă fiecare cu o felie de șuncă, amestecul de brânză rămas și celelalte 2 felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Încălziți restul de 1/2 lingură de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mic. Gatiti sandvisurile pana se topeste branza, 3 minute pe fiecare parte; tăiat în jumătate. Puneți supa în boluri; se acoperă cu busuioc și se servește cu sandvișurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
6
Fotografie realizată de Justin Walker
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista