Supă Proaspătă De Roșii Cu Brânză La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de roșii proaspete cu brânză la grătar. Această rețetă face 4 porții cu 402 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.26 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, smântână grea, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă de roșii la grătar cu crutoane de brânză la grătar (+Panini Press Giveaway de la Sargento!), Supă de roșii prăjită lent cu Ravioli de brânză și busuioc proaspăt, și Salată de ceapă dulce de porumb și roșii la grătar, cu sos proaspăt de busuioc și brânză albastră mărunțită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pureați roșiile sfărâmate într-un blender.
Încălziți 1 1/2 linguri ulei de măsline într-o oală la foc mediu.
Adăugați usturoiul și jumătate din scallions și gătiți, amestecând, 2 minute. Creșteți căldura la mediu; strecurați roșiile curățate printr-o sită de plasă în oală. Se amestecă roșiile tocate, 1 cană de apă, smântâna, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Se aduce la foc mic și se gătește până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute; condimentează cu sare și piper. Aruncați restul de scallions cu brânzeturile; împărțiți jumătate din amestec între 2 felii de pâine. Se acoperă fiecare cu o felie de șuncă, amestecul de brânză rămas și celelalte 2 felii de pâine.
Încălziți restul de 1/2 lingură de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mic. Gatiti sandvisurile pana se topeste branza, 3 minute pe fiecare parte; tăiat în jumătate. Puneți supa în boluri; se acoperă cu busuioc și se servește cu sandvișurile.
Fotografie realizată de Justin Walker