Supă picantă de roșii
Supa picantă de roșii ar putea fi exact rețeta vegetariană lacto-ovo pe care ați căutat-o. Această rețetă este pentru 10 persoane. Pentru 62 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 206 calorii , 9 g de proteine și 2 g de grăsimi per porție. Doar câteva persoane au preparat această rețetă, și una aș spune că a fost pe gustul ei. Vă este oferită de Taste of Home. Este perfectă pentru iarnă . De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Dacă aveți la îndemână fasole neagră, busuioc, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 75% . Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Paste dulci și picante cu roșii cherry , Stive de vinete la grătar și roșii moștenite cu busuioc și sos de roșii și Supa picantă de morcovi și amarant .
Instrucțiuni
Gătiți macaroanele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o cratiță mare, combinați sucul de roșii, porumbul, fasolea, salsa, oregano, pudra de usturoi, busuiocul, chimenul și fulgii de piper, dacă doriți; aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 8-10 minute.
Scurgeți macaroanele; amestecați-le în supă.
Se ornează cu brânză, dacă se dorește.