Supă Picantă De Avocado-Castraveți
Supa picantă de Avocado-castraveți ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 191 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de coriandru, pastă de curry thailandeză, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Coapsă picantă de pui cu Salsa de avocado de castraveți, Picant Tunan și Avocado castravete Sushi Bites, și Aperitive picante de castraveți cu avocado Tunan cu ghimbir murat.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, curățați castraveții până se omogenizează.
Adăugați avocado, pasta de curry, zahărul, coaja de tei și chile. Procesați până la amestecare.
Adăugați 3 1/2 căni de apă, laptele de cocos și sucul de lămâie și procesați până se omogenizează.
Transferați supa într-un castron mare și condimentați cu sare. Acoperiți și refrigerați până la răcire, 15 minute.
Între timp, într-o tigaie, prăjiți nuca de cocos la foc mic, amestecând de câteva ori, până se rumenesc ușor și crocant, 3 minute.
Puneți supa în boluri mici sau cupe, garnisiți cu fulgii de nucă de cocos prăjiți și crenguțele de coriandru și serviți.