Cârnați de pui Italian și supa de anghinare ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 633 calorii, 35g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.72 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de inimi de anghinare, pâine caldă de ciabatta, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Italiană De Cârnați De Pui, Supă italiană de cârnați de pui cu fasole albă, și Supă de fasole toscană, pui și cârnați italieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare. Gatiti carnatii pana se rumenesc, amestecand des, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați bulion, anghinare și 2 căni de apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Bulion
Apă
3
Reduceți căldura la foc mic.
4
Adăugați bietă și gătiți, acoperit, până se ofilește, aproximativ 3 minute. Se toarnă supa în boluri și se servește cu brânză proaspăt rasă și pâine.