Supă galbenă de roșii cu crutoane de brânză de capră
Supa galbenă de roșii cu crutoane de brânză de capră este o lacto ovo vegetarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 5,32 USD pe porție. O porție conține 568 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Supă de porumb cu roșii uscate la soare cu crutoane crocante de brânză de capră, Supă de Broccoli-Edamame cu crutoane de brânză de capră Jumbo, și Supă Cremă De Soare De Porumb Cu Brânză De Lapte De Capră Și Crutoane sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Așezați roșiile, tăiate cu fața în jos, într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt; periați cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Se presara cu 2 lingurite de usturoi si sare, piper, rozmarin si cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De Pui
1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Coaceți la 400 de euro timp de 25-30 de minute sau până când roșiile sunt fragede și cojile sunt carbonizate. Se răcește ușor. Aruncați piei de roșii. Într-un blender, procesați roșiile până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-o cratiță mare, călește ceapa în uleiul rămas până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați usturoiul rămas; se sotează cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja
6
Adăugați bulion și lapte; aduceți la fierbere. Amestecați cu grijă piureul de roșii. Se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute pentru a permite aromelor să se amestece. Se amestecă smântâna; se încălzește (nu fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
7
Între timp, pentru crutoane, așezați pâinea pe o foaie de copt și ungeți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Coaceți timp de 5-6 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Se întinde cu pesto și se presară cu brânză de capră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
8 (U-12) Creveți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
10
Coaceți cu 2 minute mai mult. Puneți supa în boluri și acoperiți cu crutoane.