Supă fierbinte și acră (Shoon Lat Tong)

Supă fierbinte și acră (Shoon Lat Tong)
Supa fierbinte și acră (Shoon Lat Tong) ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 172 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fundul de porc dezosat, oțetul de cidru, ceapa verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Supă caldă și acră, Supă De Desert Cu Fasole Roșie (Tong Shui), și Pui De Ghimbir Cu Zahăr Rock (Bing Tong Gook Geung Gai) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți urechile de nor și mugurii de crin sub apă curgătoare rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Se pune într-un castron mic, se acoperă cu apă rece și se înmoaie până se înmoaie, 15 până la 20 de minute; scurgere. Ciupiți și aruncați orice pete dure din urechile norilor, apoi clătiți din nou; rupeți urechile în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Îndepărtați și aruncați capetele dure din mugurii de crin; legați un nod în centrul fiecărui mugur.
4
În timp ce urechile de nor și mugurii de crin se înmoaie, clătiți și scurgeți tofu; tăiat în cuburi de 1/2 inch. Clătiți carnea de porc și uscați-o; tăiați în bucăți de dimensiuni de chibrit de 1/4 inch grosime de aproximativ 2 inci lungime. Clătiți și scurgeți lăstarii de bambus; tăiați longitudinal în benzi late de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți bulionul și ghimbirul la fierbere; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți la foc mic pentru a amesteca aromele, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți și aruncați ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
7
Se amestecă urechile de nor, mugurii de crin, tofu, carnea de porc și lăstarii de bambus și se fierbe la foc mare. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și oțetul până se omogenizează; amestecați în amestecul de bulion fierbinte și continuați să amestecați până fierbe din nou, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Într-un castron mic, bateți oul cu o furculiță pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Scoateți supa de pe foc; amestecați imediat oul, ceapa verde, zahărul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Se toarnă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista