Supă fierbinte și acră (Shoon Lat Tong)
Supa fierbinte și acră (Shoon Lat Tong) ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 172 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fundul de porc dezosat, oțetul de cidru, ceapa verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Supă caldă și acră, Supă De Desert Cu Fasole Roșie (Tong Shui), și Pui De Ghimbir Cu Zahăr Rock (Bing Tong Gook Geung Gai) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți urechile de nor și mugurii de crin sub apă curgătoare rece.
Se pune într-un castron mic, se acoperă cu apă rece și se înmoaie până se înmoaie, 15 până la 20 de minute; scurgere. Ciupiți și aruncați orice pete dure din urechile norilor, apoi clătiți din nou; rupeți urechile în bucăți de 1/2 inch.
Îndepărtați și aruncați capetele dure din mugurii de crin; legați un nod în centrul fiecărui mugur.
În timp ce urechile de nor și mugurii de crin se înmoaie, clătiți și scurgeți tofu; tăiat în cuburi de 1/2 inch. Clătiți carnea de porc și uscați-o; tăiați în bucăți de dimensiuni de chibrit de 1/4 inch grosime de aproximativ 2 inci lungime. Clătiți și scurgeți lăstarii de bambus; tăiați longitudinal în benzi late de 1/4 inch.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți bulionul și ghimbirul la fierbere; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți la foc mic pentru a amesteca aromele, 20 până la 25 de minute.
Scoateți și aruncați ghimbirul.
Se amestecă urechile de nor, mugurii de crin, tofu, carnea de porc și lăstarii de bambus și se fierbe la foc mare. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și oțetul până se omogenizează; amestecați în amestecul de bulion fierbinte și continuați să amestecați până fierbe din nou, 1 până la 2 minute.
Într-un castron mic, bateți oul cu o furculiță pentru a amesteca.
Scoateți supa de pe foc; amestecați imediat oul, ceapa verde, zahărul și piperul.
Se toarnă într-un castron mare.