Supă Elegantă De Orez Sălbatic

Supă Elegantă De Orez Sălbatic
Supa de orez sălbatic Elegant ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 328 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de jumătate și jumătate, șuncă, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Supă Elegantă De Orez Sălbatic, Supă De Orez Sălbatic, și Supă De Orez Sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală, aduceți orezul sălbatic și apa la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-o oală separată, topiți untul la foc mediu și sotati ceapa până se înmoaie. Se amestecă făina până se omogenizează și se amestecă treptat bulionul de pui. Amestecând constant, aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura la minim și amestecați orezul fiert, șunca, morcovii și migdalele. Continuați să gătiți și amestecați aproximativ 5 minute, până când se încălzește. Amestecați bine jumătate și jumătate în supă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Orez FiertOrez Fiert
MigdaleMigdale
MorcovMorcov
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
SupăSupă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista