Supă de șuncă și dovlecei
Supa de dovlecei cu șuncă și Butternut este o fără gluten și prietenos cu FODMAP supă. Această rețetă servește 4. O porție conține 186 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți rozmarin, dovlecei de nucă, bulion de pui mai puțin sodic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt, Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, și 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină.
Instrucțiuni
Pachete cu microunde de squash la 5 minute sau până la dezghețare.
Combinați dovleceii cu bulion, zahăr de scorțișoară și piper într-un castron mare pentru microunde. Cuptor cu microunde la maxim 3 până la 5 minute sau până când se încălzește bine.
În timp ce amestecul de dovlecei se gătește, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Pat șuncă uscată cu prosoape de hârtie.
Adăugați șuncă în tigaie și gătiți 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați rozmarin și gătiți 1 minut, amestecând ocazional.
Ciorba de oală uniform în 4 boluri și presărați sunca topping uniform în centrul fiecărui bol.