Supă de vită și orz

Supă de vită și orz
Supa de vită și orz este o rețetă fără lactate, cu 8 porții. Acest fel principal are 341 de calorii, 33 g de proteine și 11 g de grăsimi per porție. Pentru 2,12 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru toamna. Dacă aveți la îndemână morcovi, muștar maro picant, foi de dafin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Seria Supă de Vită – Partea 2: Supa de Vită și Orz, Supa de Vită și Orz sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant. Folosind o lingură cu fantă, scoateți pe prosoape de hârtie. Rumeniți carne de vită în picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Scoateți și lăsați deoparte.
3
În aceeași tigaie, căliți ceapa, morcovii și ciupercile până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați vin, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă 4 căni de bulion, muștar, cimbru, dafin și carne de vită. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se amestecă orzul, sarea, piperul și bulionul rămas. Reveniți la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când orzul este fraged. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
OrzOrz
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Revista