Supa de vită Teriyaki este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 5 porții cu 177 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați flori de broccoli, sherry, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Carne De Vită Teriyaki, Carne de vită Teriyaki pe un coc, și Carne De Vită Teriyaki pentru rețete similare.