Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Supa de vită de legume III ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 10. O porție conține 323 calorii, 40g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, untură, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 17 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Seria De Supă De Vită - Partea 3: Supă Consistentă De Legume De Vită, Supă De Friptură (Supă De Legume De Vită), și Supă De Legume De Vită.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare la foc mediu, topiți untura. Gatiti carnea de vita in grasime pana se rumeneste pe toate partile; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Untură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se toarnă apă și cocktail de suc de roșii-legume. Se amestecă ceapa, Worcestershire, pudra de chili, sare și bulion. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail De Suc De Legume
Sos Worcestershire
Praf De Chili
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tomate
Ceapă
Apă
Sare
3
Amestecați morcovii, țelina și cartofii și gătiți încă 20 până la 40 de minute, până când legumele au atins tandrețea dorită.