Supă De Varză Germană
Supa de varză germană necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 373 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 13 ar spune că a lovit la fața locului. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Dacă aveți la îndemână șuncă, varză, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Supă De Varză Germană, Salată fierbinte de cartofi germani cu varză murată, și Tort De Varză Cu Ciocolată Germană.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Sautee ceapa si usturoiul pana cand se inmoaie; pus deoparte. Puneți șuncă, ceapă, usturoi și apă într-un vas, condimentați cu piper după gust, acoperiți și aduceți la foc mic timp de 1 1/2 ore.
Se amestecă varza și fasolea în supă.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Scoateți slănina în vas, rezervând picături. Amestecați făina în picăturile de slănină pentru a face un roux. Amestecați rouxul în supă. Continuați să fierbeți supa până se îngroașă.
Se ia de pe foc și se amestecă smântâna.