Tortellini Minestrone supa necesită în jurul valorii de 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 534 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca fel principal. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați tortellini de brânză, brânză parmezană, vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este bine. Rețete similare includ O Oală Tortellini Minestrone Supa, Minestrone Tortellini, și Tortellini Minestrone.
Instrucțiuni
1
Încălziți un cuptor olandez sau o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiti și amestecați cârnații în cuptorul olandez până se rumenesc și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa este fragedă, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Amestecați bulionul de pui, roșiile, morcovii, țelina, ketchupul și vinul roșu în amestecul de cârnați; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când morcovii și țelina sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Vin Roșu
Tomate
Morcov
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Cârnați
țelină
4
Adăugați tortellini și dovlecei în supă și acoperiți; fierbeți până când dovleceii sunt fragede, încă 25 până la 30 de minute. Supa polonic în boluri de servire și de top cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.