Supă de tofu și Curry de nucă de cocos
Rețeta supa de tofu și Curry de nucă de cocos este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de usturoi, pastă de curry, bucăți fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Curry Vegetarian de nucă de cocos cu Tofu, Nucă De Cocos-Curry Tofu Se Amestecă, și Curry Ușor De Tofu De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul în tigaie; saut 30 de secunde sau până se rumenesc ușor.
Adăugați pasta de curry; saut 1 minut, amestecând constant.
Adăugați zahăr brun; gatiti 1 minut. Se amestecă laptele de cocos, bulionul, sucul, ghimbirul și sosul de soia. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 1 oră.
Adăugați morcovul; gatiti timp de 6 minute.
Adăugați fasole și gătiți 4 minute sau până când legumele sunt crocante.
Adăugați tofu în tigaie și gătiți 2 minute.
Se ornează cu frunze de coriandru.