Supă De Taco Din Texas

Supă De Taco Din Texas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați supa de Taco din Texas. Acest curs principal are 526 calorii, 30g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.9 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de amestec de condimente taco, amestec de pansament ranch, ardei serrano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Texas Taco Platter, Texas Taco Joes, și Texas Taco Dip Platou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare la foc mediu, gătiți carnea de vită până se rumenesc. Se amestecă ceapa și se mai gătește câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgere.
3
Se amestecă fasolea pinto, porumbul, roșiile tăiate cubulețe cu ardei iute verzi, ardeii serrano, condimentele taco și amestecul de pansament ranch. Umpleți vasul cu apă pentru a ajunge la doi centimetri de vârf. Se aduce la fierbere timp de 30 de minute, amestecând ocazional, apoi se reduce focul și se fierbe încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute VerziRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi
1 Plic Amestec De Dressing Pentru Salată Ranch Cu Zară1 Plic Amestec De Dressing Pentru Salată Ranch Cu Zară
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Fasole PintoFasole Pinto
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare delicată roșu intens. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carne albă, cum ar fi iepure, carne de porc sau prepeliță, precum și cu pește gras și crustacee în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușoare.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate15
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista