Supă de stridii și porumb
Ciorba de stridii și porumb ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 179 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, stridii standard, porumb cu miez întreg și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pudră De Porumb De Stridii, Supă De Stridii, și Supă De Stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți stridiile, rezervând sucul și puneți stridiile deoparte.
Puneți făina într-un castron mic. Adăugați treptat sucul de stridii, amestecând cu un tel de sârmă până se omogenizează; pus deoparte.
Topiți margarina într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adauga ceapa, telina, și morcov, și saut 5 minute.
Adăugați lapte și cartofi tăiați cubulețe; aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți 10 minute.
Adăugați porumb; acoperiți și gătiți 5 minute.
Adăugați stridii, amestec de suc de stridii, sare, sos fierbinte și piper; gatiti, descoperit, 6 minute sau pana cand marginile stridiilor se onduleaza. Se toarnă în boluri de supă și se acoperă cu ceapă verde.