Supa de sparanghel cu cremă de parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 381 calorii, 28G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,49 USD pe porție. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, apă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma întregul ou, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Parmezan Cu Sparanghel, Supă de sparanghel cu monede de parmezan, și Supă proaspătă de sparanghel cu chipsuri de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți brânza, smântâna și laptele doar la fiert într-o cratiță mică și grea la foc moderat, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Cremă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți din căldură și abrupt, acoperit, 30 de minute.
3
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Se toarnă smântâna înmuiată printr-o sită foarte fină într-un castron, apăsând ușor pe solidele de brânză și aruncându-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
5
Bateți împreună oul întreg, gălbenușurile, sarea și piperul alb într-un alt castron, apoi adăugați smântână înmuiată într-un jet, amestecând până se omogenizează. Împărțiți-vă între ramekinii bine unți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Ouă
Cremă
Gălbenuș De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bol
6
Setați ramekins într-o tigaie și coaceți într-o baie de apă fierbinte în mijlocul cuptorului până când centrele de cremă sunt complet setate, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Transferați ramekins într-un raft și răciți 5 minute (nu lăsați să se răcească mai mult, sau cremele se vor lipi de ramekins).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1
Spălați prazul tocat într-un castron cu apă rece, apoi ridicați-l și scurgeți-l bine. Gatiti prazul, ceapa, piperul si 1/2 lingurita de sare in unt intr - o oala grea de 4 pana la 6 litri la foc moderat, amestecand, pana cand prazul se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
Piper
Apă
Praz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați sparanghel, bulion și apă și fierbeți, acoperit, până când sparanghelul este doar fraged, 10 până la 12 minute. După 2 până la 4 minute, îndepărtați 6 vârfuri de sparanghel, înjumătățiți pe lungime și rezervați pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Bulion
Apă
3
Supă pur și simplu în loturi într-un blender până la omogenizare (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați într-un castron mare, apoi turnați printr-o sită în oală curățată. Se amestecă smântâna, rămânând 1/4 linguriță sare și piper după gust și se încălzește la foc moderat până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Cremă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Lucrând cu 1 cremă la un moment dat, rulați un cuțit subțire în jurul marginii fiecăruia pentru a-l slăbi, apoi inversați un castron de supă peste ramekin și inversați crema în castron. Repetați cu cremele rămase. Supă de oală în jurul cremelor și garnisiți cu vârfuri de sparanghel rezervate și bucle de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Parmezan
Cremă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cuțit
Polonic
Bol
1
Supa se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit.