Supă de sparanghel cu brânză de capră Ierbată

Supă de sparanghel cu brânză de capră Ierbată
Supa de sparanghel cu brânză de capră Ierbată durează aproximativ 58 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 149 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, frunze de busuioc, praz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este destul de bun. Rețete similare includ Supă de sparanghel și praz cu brânză de capră Ierbată, Napoleoni cu brânză de capră Ierbată și sparanghel, și Supă de roșii de vară cu brânză de capră Ierbată.

Instrucțiuni

1
Brânză de capră: tapetați o foaie mică de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2
Folosind o furculiță, într-un castron mic, combinați brânza de capră și busuiocul până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Folosind o lingură de biscuiți de 1/2 uncie sau o măsură rotundă de lingură pulverizată cu spray de gătit cu ulei vegetal, scoateți brânza de capră în bile și aranjați pe foaia de copt pregătită. Se da la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Supă: într-un cuptor olandez sau o cratiță mare, încălziți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați prazul și gătiți, amestecând continuu până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
5
Adăugați bulionul, sparanghelul și busuiocul. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Creșteți căldura la mare și aduceți amestecul la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți până când sparanghelul este fraged, aproximativ 15 minute. Folosind un blender de imersie, amestecați supa până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Păstrați supa caldă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
6
A servi: puneți supa în boluri puțin adânci și garnisiți cu brânza de capră ierbată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
PolonicPolonic
7
Nota bucătarului: supa poate fi, de asemenea, curățată prin turnare, în loturi, într-un robot de bucătărie sau blender și amestecată până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.
DificultateGreu
Gata În58 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista