Supă de sparanghel cu brânză de capră Ierbată
Supa de sparanghel cu brânză de capră Ierbată durează aproximativ 58 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 149 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, frunze de busuioc, praz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este destul de bun. Rețete similare includ Supă de sparanghel și praz cu brânză de capră Ierbată, Napoleoni cu brânză de capră Ierbată și sparanghel, și Supă de roșii de vară cu brânză de capră Ierbată.
Instrucțiuni
Brânză de capră: tapetați o foaie mică de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Folosind o furculiță, într-un castron mic, combinați brânza de capră și busuiocul până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Folosind o lingură de biscuiți de 1/2 uncie sau o măsură rotundă de lingură pulverizată cu spray de gătit cu ulei vegetal, scoateți brânza de capră în bile și aranjați pe foaia de copt pregătită. Se da la frigider 30 de minute.
Supă: într-un cuptor olandez sau o cratiță mare, încălziți untul la foc mediu.
Adăugați prazul și gătiți, amestecând continuu până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute.
Adăugați bulionul, sparanghelul și busuiocul. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Creșteți căldura la mare și aduceți amestecul la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți până când sparanghelul este fraged, aproximativ 15 minute. Folosind un blender de imersie, amestecați supa până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Păstrați supa caldă la foc mic.
A servi: puneți supa în boluri puțin adânci și garnisiți cu brânza de capră ierbată.
Nota bucătarului: supa poate fi, de asemenea, curățată prin turnare, în loturi, într-un robot de bucătărie sau blender și amestecată până la omogenizare.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.