Supa de spanac de ciuperci ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 166 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,57 USD pe porție. Este perfect pentru Toamna. 22 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână praz, piper măcinat, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Supă De Spanac Cu Ciuperci, Supă Cremă De Ciuperci-Spanac, și Farro, ciuperci și supă de spanac.
Instrucțiuni
1
Se sotează untul, prazul, ceapa și usturoiul până se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Praz
Ceapă
2
Adăugați ciuperci (cu excepția celor 8 ciuperci tocate rezervate), sărate, oregano, sherry, stoc, pastă de roșii și frunze de dafin. Se fierbe timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Ciuperci
Frunze De Dafin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Stoc
3
Se strecoară legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
4
Amestecați ciupercile rezervate și frunzele de spanac în bulion și gătiți până când spanacul este ofilit.