Supă De Sfeclă Catifelată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de sfeclă catifelată. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 346 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, morcovi, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Supă Catifelată De Dovlecei, Supă Catifelată De Morcovi, și Supă De Praz Catifelată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Înfășurați sfecla în 2 foi de folie rezistentă. Puneți pachetele pe o foaie de copt și prăjiți sfecla timp de 1 1/2 ore sau până când sunt fragede.
Lăsați să se răcească în folie.
Între timp, curățați păstârnacul, morcovii și rădăcina de țelină; tăiat în zaruri de 1/4 inch. Într-o tigaie mare, topiți untul în apă.
Adăugați legumele tăiate cubulețe și gătiți la foc moderat până aproape fragede, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare și piper alb și se ia de pe foc.
Curățați și sfărâmați sfecla. Lucrând în loturi, într-un blender, curățați sfecla și puneți-o până când este foarte netedă.
Transferați într-o cratiță mare. Se amestecă oțetul; se condimentează cu sare, piper alb și Tabasco verde.
Adăugați legumele și fierbeți la foc moderat timp de 5 minute înainte de servire.