Supă De Sfeclă Catifelată

Supă De Sfeclă Catifelată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de sfeclă catifelată. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 346 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, morcovi, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Supă Catifelată De Dovlecei, Supă Catifelată De Morcovi, și Supă De Praz Catifelată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înfășurați sfecla în 2 foi de folie rezistentă. Puneți pachetele pe o foaie de copt și prăjiți sfecla timp de 1 1/2 ore sau până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Lăsați să se răcească în folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Între timp, curățați păstârnacul, morcovii și rădăcina de țelină; tăiat în zaruri de 1/4 inch. Într-o tigaie mare, topiți untul în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați legumele tăiate cubulețe și gătiți la foc moderat până aproape fragede, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare și piper alb și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Curățați și sfărâmați sfecla. Lucrând în loturi, într-un blender, curățați sfecla și puneți-o până când este foarte netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Transferați într-o cratiță mare. Se amestecă oțetul; se condimentează cu sare, piper alb și Tabasco verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați legumele și fierbeți la foc moderat timp de 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista