Supă De Roșii Galbene Prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de roșii galbene prăjite. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă $2.69 pe portie. O porție conține 90 de calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, sare și piper, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Roșii Galbene Prăjite, Capellini De Roșii Galbene Prăjite, și Supă De Soare {Supă Galbenă De Busuioc De Roșii} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Aruncați cartofii cu linguriță de ulei de măsline. Acoperiți tava de copt cu hârtie pergament și puneți roșiile, usturoiul și cartofii în tigaie.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când un cuțit pătrunde ușor în roșii și cartofi.
Scoateți din cuptor pentru a se răci.
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline la foc mediu. Saut ceapa intr-o oala adanca sau cuptorul olandez peste aproximativ 8-10 minute. În timp ce ceapa este sotată, îndepărtați pielea de pe roșii, cartofi și usturoi, tocați-le aproximativ pe toate. Odată ce ceapa este ușor translucidă și se rumeneste în jurul marginilor, adăugați roșiile, usturoiul, cartofii, bulionul, oregano, pătrunjelul și ardeii iute. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic timp de ~10 minute.
Scoateți oala din arzător, lăsați să se răcească ușor și apoi începeți să faceți piure cu un blender de imersie (sau blender stand, vă rugăm să nu uitați să vă aerisiți pentru eliberarea aburului). Îmi place supa mea un pic chunky atât de piure la consistența dorită. Se acoperă cu iaurt grecesc pentru un pic de cremozitate.