Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de pui și păstârnac ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 165 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,69 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de pătrunjel, sare, crenguță de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă de morcov-păstârnac cu chipsuri de păstârnac, Supă De Morcov-Păstârnac Cu Chipsuri De Păstârnac, și Supă De Păstârnac.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați păstârnac, șalotă, ciuperci și usturoi; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați bulion și următoarele 7 ingrediente (prin cimbru); aduceți la foc mic și gătiți 10 minute sau până când păstârnacul este fraged.