Supă de pui și fasole albă cu vârtej de ierburi

Supă de pui și fasole albă cu vârtej de ierburi
Supa de pui și fasole albă cu vârtej de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 466 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,01 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel, ulei de măsline, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Supă de pui și fasole albă, Supă De Pui Și Fasole Albă, și Supă de fasole albă și pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline și următorii 4ingrediente în tigaie mică la căldură medie până când ierburile sunt aromate, aproximativ 11/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se toarnă ulei de plante în castron; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți 2 linguri de ulei în oală mare la foc mediu. Saut carne de pui 5 minute.Folosind lingura cu fante, transferați puiulcastron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați 2 linguri de ulei în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ceapă, morcovi și țelină; saut până la începutul până la maro, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
6
Mixin ultimele 5 ingrediente. Aduceți la fierbere. Reducețicăldură; se fierbe 15 minute.
7
Adăugați pui; fierbeți până la fiert, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
8
Supă de oală în boluri. Rotiți ușor 1 linguriță de ulei de plante în centrul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Revista