Supă "De Pui" De Inspirație Javaneză

Supă
Supa de "pui" de inspirație Javaneză ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 168 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, bucle de soia, sambal oelek și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pui Prăjit Javanez, Supă De Pui De Inspirație Asiatică, și Supă de pui de inspirație asiatică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați usturoiul, șalota, ghimbirul, turmericul, galangalul, coriandrul și piperul într-un robot de bucătărie și pulsați până la măcinat într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
GalangalGalangal
TurmericTurmeric
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Încălziți o oală de supă antiaderentă la foc mediu (pulverizați cu ulei de gătit dacă nu este antiaderent).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se adaugă pasta și se amestecă până se prăjește parfumat, aproximativ un minut.
4
Adăugați apa sau bulionul, împreună cu buclele de soia și cuburile de bulion, dacă utilizați. Se aduce la fierbere, se reduce focul, se acoperă și se fierbe timp de cel puțin 15 minute. Întoarceți căldura la foarte scăzut și păstrați-vă cald în timp ce pregătiți mugurii de fasole și tăiței. În timp ce supa se gătește, aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați mugurii de fasole și gătiți timp de un minut după ce apa revine la fierbere. Ridicați-le cu o lingură cu fante și puneți-le deoparte. Puneți apa la fiert și adăugați tăiței de orez. Gatiti conform instructiunilor pachetului (aproximativ 3-5 minute pentru vermicelli de orez).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermicelli De OrezVermicelli De Orez
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Fidea De OrezFidea De Orez
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Se scurge într-o strecurătoare cu ochiuri fine și se clătește cu apă rece. Chiar înainte de servire, adăugați coaja de tei în supă și adăugați sare după gust. Pentru a servi, așezați niște tăiței de orez și muguri de fasole într-un castron și turnați bulionul și buclele de soia peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Fidea De OrezFidea De Orez
Coaja De TeiCoaja De Tei
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
PolonicPolonic
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se presară cu ceapă verde și se servește cu pene de lime, sos dulce de soia sau tamari și sos fierbinte de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamariTamari
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista