Supă "De Pui" De Inspirație Javaneză
Supa de "pui" de inspirație Javaneză ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 168 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, bucle de soia, sambal oelek și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pui Prăjit Javanez, Supă De Pui De Inspirație Asiatică, și Supă de pui de inspirație asiatică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați usturoiul, șalota, ghimbirul, turmericul, galangalul, coriandrul și piperul într-un robot de bucătărie și pulsați până la măcinat într-o pastă.
Încălziți o oală de supă antiaderentă la foc mediu (pulverizați cu ulei de gătit dacă nu este antiaderent).
Se adaugă pasta și se amestecă până se prăjește parfumat, aproximativ un minut.
Adăugați apa sau bulionul, împreună cu buclele de soia și cuburile de bulion, dacă utilizați. Se aduce la fierbere, se reduce focul, se acoperă și se fierbe timp de cel puțin 15 minute. Întoarceți căldura la foarte scăzut și păstrați-vă cald în timp ce pregătiți mugurii de fasole și tăiței. În timp ce supa se gătește, aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați mugurii de fasole și gătiți timp de un minut după ce apa revine la fierbere. Ridicați-le cu o lingură cu fante și puneți-le deoparte. Puneți apa la fiert și adăugați tăiței de orez. Gatiti conform instructiunilor pachetului (aproximativ 3-5 minute pentru vermicelli de orez).
Se scurge într-o strecurătoare cu ochiuri fine și se clătește cu apă rece. Chiar înainte de servire, adăugați coaja de tei în supă și adăugați sare după gust. Pentru a servi, așezați niște tăiței de orez și muguri de fasole într-un castron și turnați bulionul și buclele de soia peste ele.
Se presară cu ceapă verde și se servește cu pene de lime, sos dulce de soia sau tamari și sos fierbinte de chili.