Supă de pui cu usturoi, șofran și roșii

Supă de pui cu usturoi, șofran și roșii
Supa de pui cu usturoi, șofran și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 337 calorii, 30g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, coapse de pui, morcov și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă de pui cu usturoi, șofran, busuioc și roșii, Ingredientul Secret (șofran): midii cu șofran și roșii, și Supă de pui cu șofran și migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 4 ingrediente pe un strat dublu de pânză de brânză. Adunați marginile de pânză de brânză împreună; legați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Combinați punga de pânză de brânză, stocul și următoarele 6 ingrediente (stoc prin șofran) într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați roșii și pui; se fierbe 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Scoateți punga de pânză de brânză și puiul; aruncați punga de pânză de brânză. Se răcește ușor puiul și se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
5
Adăugați pui, spanac, sare, piper și fasole la amestecul de bulion și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Frecați părțile tăiate ale jumătăților de usturoi peste o parte a fiecărei felii de pâine și aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Așezați 2 felii de pâine în fiecare din cele 6 boluri; oală 1 2/3 căni de supă peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista