Supă de pui cu bile Matzoh
Supa de pui cu bile Matzoh este un fără lactate supă. Această rețetă face 6 porții cu 309 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ouă, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de pui de primăvară cu bile Matzoh, Supă de pui cu sparanghel și Shiitakes, servită cu bile Matzoh de fenicul prăjit, și "Bile Matzoh" persane cu naut și pui (Gondi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună ouăle și 1/2 cană din stoc. (Dacă preferați bile matzoh foarte ușoare, separați ouăle și bateți gălbenușurile cu bulionul. Bateți albușurile până aproape rigide și împăturiți-le după ce adăugați masa matzoh.)
Se amestecă ceapa, grăsimea, sarea și piperul.
Adăugați masa matzoh; aluatul trebuie să fie destul de umed, abia suficient de rigid pentru a se transforma în bile. Dacă este prea umed, mai adăugați puțină masă.
Acoperiți amestecul și dați-l la frigider timp de o oră sau peste noapte. Când sunteți gata să gătiți, puneți o oală mare cu apă sărată la fiert. (De asemenea, puteți găti bilele matzoh direct în stoc, dar utilizați cantitatea mai mare de stoc; bilele absorb mult lichid.) Folosind mâinile ude, formați amestecul în bile mici, cu diametrul de aproximativ 1 inch. Între timp, gătiți morcovii în stocul de 5 1/2 căni.
Întoarceți focul sub apa clocotită la mediu—scăzut și gătiți bilele până se extind și se fixează, aproximativ 30 de minute. Puneți-le în boluri de supă și turnați bulionul și morcovii peste ele, apoi garnisiți cu mult pătrunjel.
Retipărit cu permisiunea de la How to Cook Everything de Mark Bittman. 2008 Wiley