Supă de pui
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, bulionul de pui ar putea fi o rețetă super fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară de încercat. Această rețetă servește 7. Pentru 99 de cenți per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24 g de proteine, 19 g de grăsimi și un total de 289 de calorii. Această rețetă de la Allrecipes necesită frunze de dafin, sare, țelină și pui. 39 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 62%. Rețetele similare includ bulion de legume – Un stoc bun este important, bulion de pui și bulion de pui.
Instrucțiuni
Pune puiul într-o oală mare la foc mare.
Adăugați apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți timp de 1 oră.
Scoateți puiul din oală. Lăsați apă în oală. Pui rece.
Îndepărtați pielea și oasele din carne. Aduceți oasele și pielea în oală.
Adăugați ceapa, morcovii, țelina, frunza de dafin, ghimbirul și sare. Continuați să fierbeți timp de 3 până la 4 ore.
Se strecoară și se răcește bulionul, neacoperit.
Utilizați carnea pentru supe, salate, sandvișuri sau alte feluri de mâncare în care este nevoie de pui gătit. După ce stocul a fost degresat, utilizați sau congelați imediat. Congelez bulionul în cantități de o cană și folosesc în loc de apă pentru a găti orez sau legume sau pentru a face sos.