Supă de praz și usturoi
Supa de praz și usturoi este o vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 122 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper măcinat grosier, crenguțe de pătrunjel, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această supă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Praz Cu Cartofi De Usturoi, Usturoi prăjit și supă de praz, și Supă De Conopidă Prăjită, Praz Și Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea albă de hârtie din capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul în folie.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Așezați pătrunjel, cimbru, frunze de praz și frunze de dafin pe cheesecloth. Aduna marginile de tifon împreună; cravată în siguranță.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați prazul feliat în tigaie; gătiți 7 minute sau până se ofilesc, amestecând ocazional. Se amestecă pâinea și usturoiul crud tocat; gatiti 2 minute.
Adăugați pachet de plante, bulion și piper; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional; aruncați pachetul de plante medicinale.
Puneți jumătate din amestecul de praz și jumătate din pulpa de usturoi prăjită într-un blender.
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de praz rămas și pulpa de usturoi prăjită. Polonic aproximativ 2/3 cana supa în fiecare din 6 boluri; se presara fiecare portie cu 2 lingurite arpagic.