Supă De Praz
Supa de praz este o vegetarian rețetă cu 5 porții. O porție conține 81 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o supă destul de ieftină pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână praz, baghetă de pâine în diagonală, crengute de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 30%. Încercați Supă De Praz, Supă De Praz, Mazăre Și Mentă, și Supă De Praz Și Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați prazul și usturoiul; sotati 15 minute sau pana devin aurii.
Adăugați bulion, cimbru și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 15 minute.
În timp ce supa fierbe, preîncălziți broilerul.
Așezați felii de baghetă pe o foaie mare de copt și presărați uniform cu brânză. Se fierbe 4 minute sau până când brânza se topește și pâinea este prăjită.
Scoateți supa de pe foc și aruncați frunza de dafin. Supa polonic în boluri individuale, iar partea de sus cu pâine prăjită brânză.