Supă De Porumb În Stil Cajun

Supă De Porumb În Stil Cajun
Supa de porumb în stil Cajun necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 202 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca o supă accesibilă. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sâmburi de porumb, pastă de roșii, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Porumb Cajun, Cârnați picant Cajun și supă de porumb, și Supă de crab și porumb în stil japonez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare la foc mare, combinați apa, pasta de roșii, sarea, piperul negru măcinat, ardeiul cayenne, ardeiul gras verde, ardeiul gras roșu și porumbul. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu scăzut și se lasă să se fierbe la fierbere lentă timp de 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Ardei GrasArdei Gras
Ardei RoșuArdei Roșu
Ardei IuteArdei Iute
Pasta De TomatePasta De Tomate
ApăApă
PorumbPorumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Într-o cratiță mare la foc mediu, combinați uleiul, ceapa și usturoiul și sotati timp de 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați la supa fierbinte. În aceeași cratiță la foc mediu, se sotează carnea de vită măcinată timp de 10 minute sau până se rumenesc bine și se adaugă în supă. Se amestecă bine și se fierbe încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Torres Pazo Das Bruxas Albarino cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Torres Pazo das Bruxelles Albarino
Torres Pazo das Bruxelles Albarino
Galben strălucitor, cu o margine verzui. Intens aromat cu note florale albe, citrice și piersici albe. Accesibil, dulce și hedonist la intrare. Remarcabil pentru aciditatea sa curată, care se desfășoară pe midpalat. Lung și persistent la final.Un aperitiv excelent. Bun cu fructe de mare crude, fierte sau la grătar. Se împerechează perfect cu pești albi ușori. Gustul său plin de viață atinge un echilibru perfect cu brânzeturile moi de capră.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista