Supă de porumb răcită cu vârtej Adobo

Supă de porumb răcită cu vârtej Adobo
Nevoie de o supă fără gluten, fără lactate și vegetariană? Supa de porumb răcită cu vârtej Adobo ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 226 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, suc de lămâie, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Supă de roșii răcită cu vârtej de coriandru-iaurt, Supă De Porumb Răcită, și Supă răcită de porumb și creveți.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați sâmburi de porumb, bulion și 1 lingură suc de lămâie; aduceți amestecul la fiert. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când porumbul este doar fraged, aproximativ 3 minute. Lucrând în loturi, supa de piure în blender până aproape netedă. Se amestecă restul de 1 lingură de suc de lămâie și 1 cană de apă (sau mai mult, după cum este necesar, pentru a subția supa până la consistența dorită). Condimentează supa de porumb după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați supa într-un castron mare; acoperiți și refrigerați până la răcire, aproximativ 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Între timp, bateți restul de 2 linguri de ulei de măsline și sos adobo într-un castron mic pentru a amesteca. Împărțiți supa de porumb răcită în 4 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Stropiți supa cu ulei de adobo, apoi garnisiți cu coriandru și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista