Supă de porumb proaspătă răcită cu Crab rege
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de porumb proaspătă răcită cu Crab rege. Această rețetă servește 8 și costă 1,12 USD pe porție. O porție conține 131 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de piper, lapte, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă răcită de porumb și Crab, Supă de porumb răcită cu ulei de Crab și Chile, și Salată Răcită De Porumb Și Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cojile de crab cu foarfece de bucătărie; coji de rezervă. Tăiați grosolan carnea de crab; se răcește.
Combinați cojile, porumbul, 4 1/2 căni de apă și ardeiul roșu într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 20 de minute sau până când porumbul este foarte fraged. Aruncați cojile.
Puneți jumătate din amestecul de porumb într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Procesați până la neted. Apăsați amestecul de porumb purificat printr-o sită fină peste un castron, rezervând lichid; aruncați solidele. Repetați procedura cu amestecul de porumb rămas. Se amestecă laptele, arpagicul și piperul negru. Se răcește 2 ore. Se acoperă cu carne de crab rezervată.