Supă De Porumb Colby
Colby Porumb Chowder necesită în jurul valorii de 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 14 porții cu 302 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați unt, cartofi, brânză colby și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 54%. Pudră de porumb de mazăre despicată galbenă cu porumb dulce, Colby Hash Browns, și Lasagna Cu Bacon-Colby sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-un cuptor olandez sau într-un ceainic mare de supă; se presară cu sare și se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt fragede.
Între timp, într-o tigaie mare, călește ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă porumbul și slănina; se încălzește.
Adăugați lapte;încălziți. Se amestecă amestecul de porumb și brânza.
Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, Sani De Fazan Daca), Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Riesling, Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare, Tipul Elementului De Meniu
Chardonnay, băuturi alcoolice și vin alb sunt alegerile mele de top pentru Chowder de porumb. Chowder poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau puteți merge acasă cu un Chardonnay bogat și untos. Cycles Gladiator Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Ciclurile Gladiator Chardonnay]()
Ciclurile Gladiator Chardonnay
Aromaticele chiar sar din pahar. Papaya, piersici șiananas pe nas cu doar un indiciu de stejar prăjit. Nectarine și alte fructe de piatră pe forepalat. Ripe, arome rotunde de suc de piersici și ananas. Aciditatea moale și o textură luxuriantă se înfășoară în jurul limbii spre partea din spate a Palatului.Perechi cu arome bogate, cremoase, cum ar fi scoici într-un beurre blanc portocaliu. De asemenea, alfredo de pui, fettuccine de fructe de mare sau orice paste înăbușite într-un sos de smântână.