Supă De Piper Prăjită

Supă De Piper Prăjită
Supa de piper prăjită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 166 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2 și costă 2,42 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți bulion de pui, ardei grași prăjiți, gruyere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supa de ardei roșu prăjită de Jan, Supă De Ardei Roșu Prăjită, și Supă De Ardei Roșu Prăjită.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați toate ingredientele, cu excepția sării, piperului și brânzei. Puls până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați supa într-o cratiță medie și aduceți la foc mic, amestecând ocazional. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Supă de lingură în 2 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
PolonicPolonic
3
Presărați brânză deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateUșor
Gata În13 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista