Supă de ouă, lămâie și orez (Avgolemono Soupa)

Supă de ouă, lămâie și orez (Avgolemono Soupa)
Supa de ou, lămâie și orez (Avgolemono Soupa) ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă $1.02 pe portie. O porție conține 88 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați orez, ouă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Soupan Avgolemono (Supă Greacă De Ou-Lămâie), Supă Grecească De Ou-Lămâie (Avgolemono Soupa), și Soupan Avgolemono pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie la foc mare, aduceți bulionul și orezul la fiert. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged pentru a mușca, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
3
Se ia de pe foc.
4
Într-un castron, bateți ouăle, sucul de lămâie și 1/4 cană de apă pentru a se amesteca. Bateți treptat aproximativ o cană din amestecul de bulion fierbinte. Apoi amestecați treptat amestecul de ouă în bulion și amestec de orez. Se amestecă la foc mic doar până la fierbinte, 1 până la 3 minute; nu fierbeți sau supa se poate coagula. Ladă în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BulionBulion
ApăApă
OuăOuă
OrezOrez
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
BatetiBateti
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista