Supa de orz de legume de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 276 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți pătrunjel, ceapă, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Toțiretetele au 366 de fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supă De Orz De Pui De Legume, Supă De Pui-Legume-Orz, și Supă De Orz De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți migdalele tăiate uniform pe o foaie de copt. Toast în cuptorul preîncălzit până la maro auriu și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Sfărâmate
Kilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu. Gatiti ceapa, telina, ciupercile si usturoiul in ulei pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
țelină
Usturoi
Ceapă
Stoc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se amestecă morcovii, cartofii, puiul și bulionul. Aduceți la fierbere, apoi amestecați orzul. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Pui întreg
Orz
Bulion
5
Se ia de pe foc și se amestecă untul, pătrunjelul și migdalele prăjite. Condimentează cu sare și piper după gust.