Supă de năsturel și țelină cu crutoane de brânză de capră

Ciorba de năsturel și țelină cu crutoane de brânză de capră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica bagheta, unt, g pungi Nasturel, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 85 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă de năsturel și țelină cu crutoane de brânză de capră, Supă De Ceapă Verde Și Năsturel Cu Crutoane De Brânză, și Supă de roșii galbene cu crutoane de brânză de capră.
Instrucțiuni
Gatiti usor prazul in unt si ulei de masline pana se inmoaie, dar nu se coloreaza.
Adăugați țelina și bulionul, aduceți la fierbere și fierbeți până când țelina este moale.
Adăugați pungile de năsturel și amestecați până se omogenizează, apoi condimentați. Mișto. Va îngheța până la 3 luni.
Pentru a servi, dezghețați supa la frigider peste noapte, apoi răsturnați într-o cratiță și reîncălziți. Completați fiecare felie de baghetă prăjită cu niște brânză de capră, apoi adăugați o felie în fiecare castron cu o crenguță de năsturel.