Supă De Nuntă Italiană

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de nuntă italiană. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de salvie, usturoi, carne de porc măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel De Mere ca desert. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă De Nuntă Italiană, Supă De Nuntă Italiană, și Supă De Nuntă Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și morcovii și gătiți, amestecând, până se înmoaie ușor, aproximativ 4 minute.
Adăugați jumătate din usturoi și 1 linguriță fiecare sos Worcestershire și salvie; gatiti 1 minut.
Adăugați bulionul de pui, 3 căni de apă și coaja de parmezan și dați la fiert. Acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 7 minute.
Între timp, amestecați carnea de porc, pesmetul, 1 lingură parmezan ras, usturoiul rămas și restul de 1 linguriță fiecare sos Worcestershire și salvie într-un bol. Formați-vă în chiftele de 1 inch.
Creșteți căldura la înălțime medie și aduceți supa la fierbere. Se amestecă orzo și se gătește 6 minute.
Adăugați chiftelele și gătiți până când sunt ferme și plutesc în vârf, încă 4 minute. Amestecați spanacul și gătiți până se ofilesc, încă aproximativ 1 minut. Puneți supa în boluri și acoperiți cu parmezan.
Fotografie de Antonis Achilleos