Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de morcovi Curry. O porție conține 126 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este perfect pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, căței de usturoi, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Supă De Morcovi Curry, Supă De Morcovi Curry, și Supă De Morcovi Curry.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, sotati ceapa si usturoiul in unt. Se amestecă curry și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Ghimbir
Pudră De Curry
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați morcovi și bulion. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până când morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Bulion
3
Se ia de pe foc și se răcește ușor.
4
Transferați într-un blender; acoperiți și procesați amestecul de supă în loturi până se omogenizează. Reveniți la cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați smântâna, apa, mărarul și piperul. Gatiti pana se incalzeste (nu fierbeti).